Voor een blijvend fit en slank lichaam, online programma

Je leest veel over gezond eten en leven. Je wilt meer bewegen. Je leidt een druk leven en wilt minder stress. Je wilt graag afvallen op een gezonde manier zonder enge pillen of poeders. Maar…..op de één of andere manier weet je niet goed waar je beginnen moet en is het je tot op heden niet gelukt om hier een blijvend succes van te maken.

Je wilt graag:
⇒ Meer energie
⇒ verlies van overtollige kilo’s
⇒ Minder vage lichamelijke klachten
⇒ Versterk je immuunsysteem

Je bent op zoek naar een programma dat je in je eigen tempo kunt volgen en die je alle tools geven voor een gezond, fit, slank en energiek lichaam. Een programma wat je doorloopt in 10 weken. Ik ga je leren wat gezonde voedingskeuzes zijn, waarom afvallen tot op heden niet geleid heeft tot een blijvend succes en wat de invloed van hormonen is als het gaat om je gezondheid en afvallen.

Je ontvangt elke week mail van mij met daarin de volgende onderwerpen:

Eet en drink onbewerkt
Een goed stappenplan
Mindset
Afvallen, calorieën en hormonen
Alles over een stabiele bloedsuikerspiegel
Gezonde spijsvertering
Oestrogeen en progesteron
Bewegen en trainen
Cortisol en stress
Blijvend resultaat

Ook ontvang je elke week een weekmenu voor meer houvast. Daarnaast ontvang je een E-book vol met inspiratie voor gezonde recepten.

Hoe zou het zijn als:
⇒ Je gewicht in balans is
⇒ Je drang naar suikers tot het heden behoort
⇒ Je bruist van energie
⇒ Vervelende vage klachten verdwijnen.

Dan is het online programma een uitstekende keuze. Deze kun je zonder coaching doen maar heb je liever stok achter de deur dan is met coaching mogelijk. Dit kan in 2 coachingsmomenten of in 4 miniconsulten of per telefoon of skype? Het is allemaal mogelijk bij dit programma. Neem eens een kijkje op mijn website voor meer informatie over het programma.

 

Om je voedingspatroon te veranderen is niet alleen wilskracht nodig. Dit werkt slechts tijdelijk. Het is belangrijk om nieuwe gewoontes aan te leren. Gewoontes die makkelijk in je levensstijl passen, zodat je oude gewoontes vanzelf afzwakken en zullen verdwijnen.

Verwacht daarom ook niet dat alles in één keer lukt. Oefening baart kunst. Als je nog nooit een lekke band van je auto hebt verwisseld zal dat de eerste keer best lastig zijn. Het geeft je misschien de nodige stress en het kost tijd en energie om het karwei goed uit te voeren. Als je het echter 3 keer per week zou doen wordt het vanzelf een fluitje van een cent. Zo is het ook met nieuwe gewoontes.

Het zijn je hormonen die je ’s avonds naar de koelkast doen lopen of je aan een zak chips helpen. Je hormonen bepalen of je vet opslaat en waar je dit op slaat. Zodra het lichaam van binnen optimaal wordt gevoed zal dit merkbaar zijn aan de buitenkant. Je verliest overtollig gewicht, krijgt meer energie, een betere huid etcetera.

 

Like&deel dit bericht