Detox challenge “samen sappen”

Detoxen, wordt tegenwoordig steeds populairder en niet zonder reden. Een detoxkuur kan namelijk een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid en fitheid van je lichaam.

Het ontgiften zelf is een natuurlijk proces waarbij je lichaam 24 uur per dag gifstoffen, zoals pesticiden en andere chemicaliën, die je bewust of onbewust tot je neemt, uit je cellen, organen en bloed haalt. Deze gifstoffen worden hierna verwerkt door de lever en uitgescheiden door de nieren, urine, ontlasting, ademhaling en transpiratie. Wanneer de aanvoer van toxines te groot is voor je lever (of wanneer deze niet optimaal kan ontgiften) kan de samenstelling van dit vocht/bloed dusdanig veranderen.

Het lichaam bestaat voor tweederde uit vocht.
In totaal circuleert er in het menselijk lichaam circa 9 liter vocht.

De gezondheid van ons lichaamsvocht is mede afhankelijk van de gezondheid van ons spijsverteringsstelsel. Spijsverteringsstoornissen spelen altijd een grote rol in het ontstaan van ziektes. Iedere spijsverteringsstoornis, of ze nu komt van de maag, de darm, de lever of een ander orgaan, of ze nu klachten veroorzaakt of niet, verslechterd weer de toestand van de darmsappen. En deze verslechterd weer de toestand van bloed en lymfe, wat op haar beurt weer op de organen zijn uitwerking heeft. Bedenk dat je gehele (hart en) vaatstelsel afhankelijk is van de doorbloeding en dat de samenstelling van dit bloed mede afhankelijk is voor het functioneren van onze organen. Deze samenstelling van het bloed weerspiegelt zich ook in de huid en dan met name die van het gezicht. Een ongezonde toestand van het lichaamsvocht is vaak van de huid af te lezen.

Elk lichaam heeft zo zijn eigen grenzen als het gaat om de hoeveelheid gifstoffen die het lichaam aan kan, voordat vervelende klachten of ziektes de kop op steken. Een teveel aan gifstoffen veroorzaakt namelijk altijd stress en/of schade in onze stofwisseling.

Als detoxcoach organiseer ik binnen de praktijk voor mijn klanten vanaf 25 mei t/ 22 juni de detox challenge “Samen sappen” : een eenvoudig te volgen lichaamsreinigingsprogramma waarmee je jouw lichaam in slechts 17 dagen weer helemaal in balans brengt en ervoor zorgt dat jouw lichaam de bouwstoffen uit voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen. In het gratis te downloaden E-book geef ik een toelichting over hoe een detoxkuur werkt en wat het voor jou persoonlijk kan doen. Ik vertel je onder andere wat het nut is van detoxen en waarom dit een meerwaarde voor je gezondheid kan zijn. Het Detox challenge  programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen. Je zult ervaren dat dit programma je alles biedt wat je nodig hebt om samen met mij stap-voor-stap met jouw gezondheid aan de slag te gaan met nuttige tips, handige dagprogramma’s en heerlijke en gezonde recepten. Het programma wordt in de praktijk ook nog eens ondersteunt met een besloten Facebookgroep voor steun aan elkaar. Met een detox kuur  krijg je weer energie, je voelt je voelt  beter en geniet nog meer van het leven.
Graag nodig ik je uit om een detoxkuur te ervaren wat dit met je doet. Doe mee met de Detox challenge “Samen sappen”  2019. Stuur een e-mail naar: hormoonbalance@gmail.com of bel mij op 06-11523903

Wil je meer informatie over detoxen? Klik dan hier

Met vriendelijke en gezonde groet,

Praktijk Hormoonbalans
Wilma Huisman