9 juli 2018

Masterclass Beter slapen

onlineprogramma2

 

                  Chronisch slaaptekort pleegt roofbouw op lichaam en geest

 

 

 

Val je moeilijk in slaap?
Lig je ‘s nachts vaak te woelen of slaap je onrustig?
Word je ‘s morgens ‘gebroken’ wakker?

 

Als je dit bekend in de oren klinkt is de kans groot dat jij bij de groep Nederlanders zit die kampt met slaapproblemen. Zelfs een derde van alle Nederlanders  slaapt slecht, wordt meerdere keren per nacht wakker en voelt zich daardoor de volgende dag niet fit. Schrikbarend vind ik het dat jaarlijks  Nederlanders zo'n 200 miljoen slaap-en kalmeringstabletten slikken om maar in slaap te komen. Goed voor de symptoombestrijding, maar de oorzaak neem je er niet mee weg. Diep slapen kost veel energie. Wanneer je lichamelijk niet optimaal gezond bent is licht slapen goedkoper dan diep slapen. Je komt slecht in slaap, wordt meerdere keren per nacht wakker en je staat moe op. Slecht slapen heeft grote gevolgen voor je gezondheid. Door de hedendaagse hectische maatschappij drijven we steeds verder af van onze natuur: we nemen een slaappil om in slaap te komen en drinken overdag cafeïne om wakker te blijven. Voor een goede slaap hebben we een goede hormoonbalans nodig. Melatonine is het hormoon wat aangemaakt moet worden voor een optimale nachtrust.

 

Hoe zou het zijn:

Ѵ Om 's morgens uitgerust op te staan?

Ѵ Binnen een half uur in slaap te vallen?

Ѵ Een onderbroken nacht te hebben?

Ѵ Voorgoed af te rekenen van woelen en nachtzweten?

 

Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

 

Wil jij graag beter slapen? In deze masterclass Beter slapen krijg je alle ins en outs wat er precies nodig is voor een goede slaap. Zo gaan we alle hormonen bespreken die hier bij betrokken zijn. Tevens komen er nog een aantal fysieke aspecten bij die onlosmakelijk verbonden zijn met een goede nachtrust. Uit ervaring weet ik dat slecht slapen roofbouw is op je gezondheid. Pak je slaapprobleem bij de wortel aan.

 

 

 

Ja ik wil graag een kijkje nemen in dit programma

Ja ik wil deze Masterclass. Stuur een mail naar hormoonbalance@gmail.com. Geef aan dat je de Masterclass Beter slapen wilt en het wordt geregeld.

Nu € 19,90

 

s Nachts herstellen we. Ons lichaam herstelt tijdens je slaap. Je lever, je darmen, je lichaamscellen, waar ze overdag hard moeten werken herstellen ze tijdens je slaap. Als je die niet genoeg krijgt herstel je dus niet genoeg of minder goed. Dit uit zich op allerlei manieren. De volgende dag ben je moe, je krijgt meer zin om te snacken omdat je verzadigingshormoon ghreline minder goed werkt. Te weinig slaap heeft veel invloed op ons immuunsysteem en suikerstofwisseling en kan veel lichamelijke processen in de war schoppen.
Voldoende slaap is belangrijk voor lichamelijke, geestelijke en psychische gezondheid van de mens.  Slaap je niet voldoende dan onderdruk je je immuunsysteem met meer kans op griep en ziekte.  Melatonine is je allergrootste antioxidant. Of anders gezegd: door een slechte slaap verouder je relatief sneller.

 

Meld je hier aan voor dit programma!

Hartelijke groet,

Wilma