18 januari 2017

Blije bericht van Man 48 jaar

Dat je met zulke simpele aanpassingen zulke grote veranderingen kunt creëren had ik nooit durven dromen

 

Ik heb een drukke baan en maak lange dagen. Hierdoor schieten mijn lunchpauzes er geregeld bij in. Na een lange dag werken had ik vaak geen zin meer om te sporten. De bank was ’s avonds mijn grote vriend. Toch baalde ik enorm van mijn groeiende buikomvang en de mate van energie die ik in mijn vrije tijd nog had. Ik kwam met Wilma in contact en zij inspireerde me met de hormoonfactor leefstijl. Ik dacht: zo moeilijk is het niet, ik kan het natuurlijk gewoon proberen en met succes.

Uit de hormonale analyse die ik van haar ontving bleek dat mijn cortisol veel te hoog was en mijn testosteron te laag. Ze ging met me aan de slag wat betreft mijn verstoorde werk/privé situatie. Ze leerde me omgaan met de stressmomenten die ik had. Ik paste mijn voeding aan en hierdoor kreeg ik al veel meer energie. Doordat ik heel gestrest door het leven ging adviseerde Wilma om eerst met mijn ademhaling aan de slag te gaan. Ik ben yoga gaan doen en ging meer wandelen.

Na drie maanden was het tijd voor de sportschool. Ik had door alle veranderingen inmiddels veel meer energie gekregen waardoor ik ook meer zin had om in mijn vrije tijd te bewegen. Krachttraining stond er op het programma. Door alle veranderingen smolt mijn buik weg en voelde me weer als herboren. Dat je met zulke simpele aanpassingen zulke grote veranderingen kunt creëren had ik nooit durven dromen. Ik sta veel relaxter in het leven en voel me stukken fitter. Bovendien ben ik ook nog eens flink wat kilo’s afgevallen.

De manier waarop Wilma binnen haar Praktijk Hormoonbalans te werk gaat heeft mij veel gebracht. Ik voelde me volledig in mijn waarde gelaten en Wilma was oprecht geïnteresseerd. Gepassioneerd als ze is heeft ze me aan het handje genomen en stap voor stap in mijn eigen tempo naar mijn doel gebracht. Iets wat me met andere methodes nooit was gelukt ging nu alsof het vanzelf ging. Dankbaar en blij dat Wilma mij naar een vitaler lichaam heeft geholpen

 

Man 48 jaar