14 januari 2021

Coaching

 

Samen op

zoek naar

de echte

oorzaak van

jouw klachten

 
 
 

Voeding l Hormonen l leefstijl

 

Je tobt al een tijdje met klachten waar je niet zo goed raad mee weet. Je hebt al van alles uitgeprobeerd maar tot dusver heeft het je niet geholpen. Misschien ben je al bij je huisarts geweest die je klachten ook niet kon verklaren. Je hebt het gevoel dat je hormonen een loopje met je nemen. Of dat nu je menstruatie, overgang of het insuline hormoon is waardoor afvallen onmogelijk lijkt. Hierdoor ben je op zoek gegaan of je klachten misschien met voeding en/of leefstijl kunt verminderen of misschien wel helemaal kunt laten verdwijnen. Vaak kunnen deze klachten door je voeding en/of leefstijl aan te passen verholpen of worden afgezwakt. Door actief jouw leefstijl te veranderen kan dit van grote waarde zijn voor je gezondheid.

Is dit herkenbaar voor je?

 

Je bent moe, prikkelbaar en voelt je opgeblazen. Je sleept jezelf door de dag met koffie en suikerrijke snacks.

Ben je zo klaar met (honger)diëten en ben je toe aan een voedingspatroon waar je tot je 80e mee door één deur kan?

Je baalt ervan dat je niet de dingen kunt doen die je zo graag wilt en het belemmert je in je dagelijkse doen.

Het liefste wil je gezond eten, en dit goed kunnen combineren met een gezin maar dat ervaar je als lastig, dus schuif je je plan opzij. Dit frustreert je.

Leiden je hormonen bijna letterlijk een eigen leven?

Hoe zou je het vinden?

 

Je gedurende de hele dag voldoende energie hebt?

De overstap maakt van een suikerverbranding naar een vetverbranding

 Hoe je met simpele aanpassingen je immuunsysteem kunt verbeteren.

 Wil jij eindelijk de energie om je dromen waar te maken?

Eindelijk weer jezelf te zijn

Ben jij eraan toe om je levensstijl te veranderen?

De meeste mensen leggen geen verband tussen de verschillende symptomen die ze hebben en hun hormonen. Maar wat hebben hormonen en gezondheid dan met elkaar te maken?
Eigenlijk is er niets in je lichaam dat niet wordt aangestuurd door je hormonen. Hormonen zijn daarmee echte verkeersregelaars die in feite alles bepalen.

Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je stressbestendigheid en ook je humeur.  Ze bepalen of je makkelijk spieren opbouwt en vet verbrandt of dat je dit vet juist hardnekkig vasthoudt.

Bij vrijwel alle gezondheidsklachten, ziektes en verouderingsverschijnselen spelen hormonen een rol. Bij de meeste mensen raken de hormonen verstoord door slechte eetgewoonten, te veel stress en een verkeerd bewegingspatroon.

 

Voeding
Hormonen
Leefstijl

Wat jouw klacht ook is, ik ga graag samen met jou op zoek of ik iets voor je kan betekenen. Om je op weg te helpen naar een klachtenvrijer leven, is het van belang dat je wel de nodige basiskennis ontvangt. Daarom heb ik het Starterspakket geschreven. Hierin vindt je de nodige basiskennis die je nodig bent om gezonde keuzes te kunnen maken. Deze basiskennis helpt je op weg in de supermarkt voor de juiste keuzes op voedingsgebied, geeft uitleg over een stabiele bloedsuikerspiegel en helpt je op weg  met een beweegplan. Dit stukje E-learning wordt gekoppeld aan 3 losse consulten om jouw specifieke klachten aan te pakken. Wanneer het wenselijk is, is dit uit te breiden met losse consulten.

Traject naar keuze                                       € 139,95
Los consult 30 min                                       €   35,- 

Ben je er klaar voor! Maak dan nu een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek aan.  
Dan gaan we samen onderzoeken of mijn methode bij je past en of ik iets voor je kan betekenen. 

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan

Traject naar keuze

 

 

3 persoonlijke 1 op 1 coach sessies

 

E-learning Starterspakket met voeding en leefstijl informatie

 

Persoonlijk tussentijds e-mail ondersteuning