28 januari 2021

E-learning

 

E-learning

 

Ik wou dat ik dit 10 jaar eerder had geweten

 

 

                       Voeding l Hormonen l leefstijl

Toen ik jaren gelden zelf kampte met hormonale klachten ging ik op zoek op internet. Iemand die wist waar mijn  problemen mogelijk verband mee hielden. Tot ik op een artikel stuitte van de Hormoonfactor. Ik dacht: die weet er meer van! De kennis die ik tijdens mijn opleiding trainer Hormoonfactor mocht opdoen is voor mij van grote waarde geweest. Veel van mijn kennis heb ik gebundeld in E-learning of in mijn vitaliteitsprogramma ‘Fit & vitaal’. Ben jij net als ik destijds op zoek naar die kennis zonder daarbij een complet coaching proces aan te gaan maar wel iemand waar je nog terecht kan voor als je nog met vragen zit? Dan zit je hier goed. 

Naast mijn 1 op 1 coaching en het completen vitaliteitsprogramma ‘Fit &vitaal’ heb ik nog twee Masterclasses geschreven. 

  ‘Greep op de overgang’ voor de vrouw die graag grip wil houden op haar hormoonhuishouding en met leefstijl haar klachten wil laten afzwakken. 

  ‘Beter slapen’ voor de slechte slapers onder ons. Slaap jij slecht in, zit je midden in de nacht rechtop in bed en sta je elke ochtend brak op dan is deze Masterclass het overwegen waard. 

 

Greep op de overgang
Beter slapen