8 februari 2019

Fit en energiek

onlineprogramma2

 

Fit en energiek, online

 

Het leven is kort.
De tijd gaat snel.
Er is geen herhaling of uitzending gemist.
Heb jij dromen om te realiseren maar stel jij ze steeds uit of lukt het jou niet doordat je geplaagd wordt door gebrek aan energie?

 

 

 

Hoe zou je het vinden:

Ѵ Je gedurende de hele dag voldoende energie hebt?

Ѵ De overstap maakt van een suikerverbranding naar een vetverbranding

Ѵ Hoe je met simpele aanpassingen je immuunsysteem kunt verbeteren.

Ѵ Wil jij eindelijk de energie om je dromen waar te maken?

Te mooi om waar te zijn?

 

"Fit en energiek" is een online programma dat bijdraagt aan:

  • Meer energie
  • Verlies overtollige kilo’s
  • Versterk je immuunsysteem

Een klacht die ik veel hoor van mensen  is dat ze zo weinig energie hebben. Een veelvoorkomend probleem. Door een toenemende gejaagde maatschappij en mede waardoor mensen niet meer de tijd nemen om zelf hun voeding te bereiden, hebben veel mensen een gebrek aan energie. Echter dit heeft wel een hoge prijs. Sinds de invoering van junkfood is de toename van welvaartsziektes alarmerend gestegen. Tegen de tijd dat we de veertig gepasseerd zijn liggen we uitgeteld in de bank en lijkt onze energie op te drogen. Zonde want een energiek leven is niet leeftijdsgebonden. In dit programma gaan we er uitgebreid op in. Hoe je met slimme en makkelijke aanpassingen veel meer energie kunt genereren.

In dit online programma ga ik je leren wat gezondere voedingskeuzes zijn, hoe je meer energie kunt generen door je mitochondriën te activeren en invloed van hormonen wanneer je lichaam overschakelt van een suikerverbranding naar vetverbranding.

Dit programma biedt de volgende onderwerpen:

Ѵ Eet en drink onbewerkt

Ѵ Het belang van een stabiele bloedsuiker

Ѵ Wat beweegt jou?

Ѵ Van glucoseverbranding naar een vetverbranding

Ѵ blootstelling aan koude

Ѵ De kracht van (intermitterend) vasten

Ѵ 27 gezonde recepten

 

€ 89,95

 

 

Ja ik wil graag een kijkje nemen in dit programma

Voor wie?

Mijn werkwijze is misschien niet voor iedereen geschikt. Het is voor het wel of niet behalen van je doelstelling essentieel dat je je kunt vinden in een andere levensstijl die je tot nu toe misschien gewend bent. Je ontvangt van mij veel informatie wat geleverd wordt in een E-learing. Er wordt van je verwacht dat je dit thuis gaat bestuderen. Tevens wordt er van je verwacht dat je de (voedings-)adviezen ook gaat opvolgen.

 

Voor wie niet?

  • Mensen die eigenlijk geen tijd, zin of energie in hun gezondheid willen steken
  • Mensen die op zoek zijn naar een wonderpil die hen van hun klachten afhelpt.
  • Mensen die niet bereid zijn om kritisch naar hun dagelijks gedrag, gedachten en handelen te kijken en hiervoor hun verantwoordelijkheid te nemen.

In het kort

Heb jij besloten de stap te maken om te gaan werken aan een gezond en vitaal lichaam? Dan is de eerste stap in de goede richting al gezet.

Je kunt je aanmelden hieronder bij de link. Geef in de mail duidelijk aan welk programma je wenst af te nemen. Na aanmelding ontvang je van mij een betaalverzoek. Na de ontvangen betaling ontvang je het programma in je mailbox.

Veel mensen zouden graag meer tijd willen hebben om in hun leven omdat ze de intentie hebben dat dit hun leven aangenamer en boeiender  maakt. Het is echter niet gebrek aan tijd maar gebrek aan energie dat de meeste mensen belemmert hun dromen en idealen waar te maken. Gebrek aan energie is vaak dé beperkende factor voor meer geluk, plezier en succes  in het leven.

 

Stuur een mail naar hormoonbalance@gmail.com om je aan te melden.

 

Hartelijke groet,

Wilma