8 februari 2019

Fit en Slank

onlineprogramma2

Fit en slank, online

 

Tijd is kostbaar.
Tijd komt namelijk nooit terug.
We krijgen ieder jaar, iedere week, iedere dag maar één keer.
Droom jij ook van een slanker lichaam en meer vitaliteit ?
Pak je problemen bij de wortel aan,
Het leven is tekort voor matige gezondheid.

 

Hoe zou het zijn?

Ѵ Ben jij klaar met honger diëten

Ѵ Wil jij voorgoed afrekenen met het jojo effect?

Ѵ Ben jij toe aan een gezonde relatie met eten?

Ѵ Wil jij eindelijk de energie om je dromen waar te maken?

Fit en Slank is het kleine zusje van “Fit en vitaal”
Ook dit programma doorloop je in 10 weken. Je krijgt basisinformatie over:

Ѵ De belangrijkste macro nutriënten

Ѵ Een stabiele bloedsuikerspiegel

Ѵ Wat is nou gezonde voeding?

Ѵ Wat beweegt jou?

Ѵ Blijvend resultaat

Tevens bevat het programma 10 weekmenu’s. Hoeveel je uit het programma haalt is mede afhankelijk hoezeer je je aan het menu houdt.

 

 

 

Ja ik wil graag een kijkje nemen in dit programma

€ 59,- zonder coaching
€ 99,- met 4 coaching momenten via skype of telefoon

Dit programma kan ook gecombineerd worden met  powerwalking in Kampen – IJsselmuiden. Meer informatie over powerwalking vindt je hier

Voor wie?

Mijn werkwijze is misschien niet voor iedereen geschikt. Het is voor het wel of niet behalen van je doelstelling essentieel dat je je kunt vinden in een andere levensstijl die je tot nu toe misschien gewend bent. Je ontvangt van mij veel informatie wat geleverd wordt in een E-learing. Er wordt van je verwacht dat je dit thuis gaat bestuderen. Tevens wordt er van je verwacht dat je de (voedings-)adviezen ook gaat opvolgen.

Voor wie niet?

  • Mensen die eigenlijk geen tijd, zin of energie in hun gezondheid willen steken
  • Mensen die op zoek zijn naar een wonderpil die hen van hun klachten afhelpt.
  • Mensen die niet bereid zijn om kritisch naar hun dagelijks gedrag, gedachten en handelen te kijken en hiervoor hun verantwoordelijkheid te nemen.

In het kort

Heb jij besloten de stap te maken om te gaan werken aan een gezond en vitaal lichaam? Dan is de eerste stap in de goede richting al gezet.

Je kunt je aanmelden hieronder bij de link. Geef in de mail duidelijk aan welk programma je wenst af te nemen en of er coaching bij gewenst is. Na aanmelding ontvang je van mij een betaalverzoek. Na de ontvangen betaling ontvang je het programma in je mailbox.

Om je voedingspatroon te veranderen is niet alleen wilskracht nodig. Dit werkt slechts tijdelijk. Het is belangrijk om nieuwe gewoontes aan te leren. Gewoontes die makkelijk in je levensstijl passen, zodat je oude gewoontes vanzelf afzwakken en zullen verdwijnen.

Verwacht daarom ook niet dat alles in één keer lukt. Oefening baart kunst. Als je nog nooit een lekke band van je auto hebt verwisseld zal dat de eerste keer best lastig zijn. Het geeft je misschien de nodige stress en het kost tijd en energie om het karwei goed uit te voeren. Als je het echter 3 keer per week zou doen wordt het vanzelf een fluitje van een cent. Zo is het ook met nieuwe gewoontes.

Het zijn je hormonen die je ’s avonds naar de koelkast doen lopen of je aan een zak chips helpen. Je hormonen bepalen of je vet opslaat en waar je dit op slaat. Zodra het lichaam van binnen optimaal wordt gevoed zal dit merkbaar zijn aan de buitenkant. Je verliest overtollig gewicht, krijgt meer energie, een betere huid etcetera.

 

Stuur een mail naar hormoonbalance@gmail.com om je aan te melden.

 

Hartelijke groet,

Wilma