26 januari 2021

Masterclass Menopauze

       

Masterclass

‘Greep op de overgang’

 

Van klacht tot kracht

 

 

                   Voeding l Hormonen l leefstijl

Heb je last van opvliegers?
Ben je droog en humeurig?
Leiden je hormonen bijna letterlijk een eigen leven?

Tijdens de overgangsjaren verandert er veel voor een vrouw. Hormonen die bijna letterlijk een eigen leven gaan leiden en waar jij maar geen grip op lijkt te krijgen. Om inzicht te krijgen wat er allemaal plaatsvindt tijdens de menopauze is het van belang dat je inzicht krijgt in je eigen hormoonbalans. Wat verandert er zoal en in hoeverre heb je grip op klachten die bij dit proces horen. Een goede hormoonhuishouding  is essentieel  om de overgangsjaren zonder al teveel problemen door te komen. Door actief jouw leefstijl te veranderen kan dit van grote waarde voor je gezondheid.

De overgang: Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt

Hoe zou het zijn?

 

  Verlost te zijn van nachtzweten

  Opvliegers te minimaliseren

 Je humeur een flinke oppepper te geven

  Eindelijk weer jezelf te zijn

Heerlijk toch?

 

Voeding
Hormonen
Leefstijl

Elke vrouw komt vroeg of laat in de overgang. De overgang is een volkomen natuurlijk proces, waarbij wordt gezocht naar een nieuw evenwicht. Bij vrouwen spelen de hormonen oestrogeen en progesteron een belangrijke rol. Deze twee moeten met elkaar in balans zijn. Is dit niet het geval dan ontstaan de meeste typische vrouwenkwaaltjes. Om die reden krijgen dan ook veel vrouwen met overgangsklachten te maken.

Wil jij meer grip krijgen op overgangsperikelen? In deze Masterclass gaan we hier dieper op in. Tevens komen er nog een aantal fysieke aspecten bij die onlosmakelijk verbonden zijn met overgangsklachten. Uit ervaring weet ik dat je meer in de hand hebt dan je zelf denkt.

Dit is ook voor jou binnen handbereik

Wanneer je hormonen niet in het gareel zijn uit zich dat op verschillende manieren. Je krijgt last van stemmingswisselingen, je voelt je de ene dag helemaal top terwijl je de volgende dag depri op de bank zit. Je voelt je opgejaagd door de hectiek van onze maatschappij, gewichtsverlies lijkt onmogelijk geworden en je libido zakt naar een nulpunt. Allemaal zaken waar je als vrouw nou niet vrolijk van wordt.

Ik neem je mee naar wat er allemaal verandert tijdens de overgangsjaren in je hormoonhuishouding en wat dit allemaal aan klachten kan opleveren. Je krijgt inzicht wat de oorzaken zijn van opvliegers en wat de kracht van voeding is als het gaat om je klachten te verminderen. Ik ga je leren wat de rol van stress is, en hoe je met simpele leefstijl aanpassingen meer balans krijgt tijdens de menopauze. 

Ik deel al mijn kennis  en adviezen graag met jou. Als je kampt met overgangsklachten, hoop ik dat je er vandaag nog de nodige tips eruit kan halen die ervoor kunnen zorgen dat je je vandaag al beter voelt.

 

“Greep op de overgang” is een E-learning dat     bijdraagt aan:

  • Inzicht in de menopauze
  • Minder lichamelijke overgangsklachten 
  • Grip op je hormonen
  • Voeding en leefstijladvies 

Masterclass “greep op de overgang” € 39,-

Wil jij ook soepel door de overgang?

Masterclass ‘Greep op de overgang’

 

 

                                                       E-learning met hoe je grip houdt op de menopauze

 

                                    Van klacht tot kracht, met voeding en leefstijl je klachten laten afzwakken 

 

                                                           Persoonlijk tussentijds e-mail ondersteuning