23 december 2016

Masterclass Menopauze

onlineprogramma2

 

                           De overgang: Je hebt meer in de hand dan je zelf denkt

 

 

 

Heb je last van opvliegers?
Ben je droog en humeurig?
Leiden je hormonen bijna letterlijk een eigen leven?

 

Bij vrouwen spelen de hormonen oestrogeen en progesteron een belangrijke rol. Deze twee moeten met elkaar in balans zijn. Is dit niet het geval dan ontstaan de meeste typische vrouwenkwaaltjes. Om die reden krijgen dan ook veel vrouwen met overgangsklachten te maken.

Tijdens de overgangsjaren verandert er veel voor een vrouw. Hormonen die bijna letterlijk een eigen leven gaan leiden en waar jij maar geen grip op lijkt te krijgen. Om inzicht te krijgen wat er allemaal plaatsvindt tijdens de menopauze is het van belang dat je inzicht krijgt in je eigen hormoonbalans. Wat verandert er zoal en in hoeverre heb je grip op klachten die bij dit proces horen. Een goede hormoonhuishouding  is essentieel  om de overgangsjaren zonder al teveel problemen door te komen. Door actief jouw leefstijl te veranderen kan dit van grote waarde voor je gezondheid.

Hoe zou het zijn?

Ѵ Verlost te zijn van nachtzweten
Ѵ Opvliegers te minimaliseren
Ѵ Je humeur een flinke oppepper te geven
Ѵ Eindelijk weer jezelf te zijn

Heerlijk toch?

 

Elke vrouw komt vroeg of laat in de overgang. De overgang is een volkomen natuurlijk proces, waarbij wordt gezocht naar een nieuw evenwicht. Dat kan  gepaard gaan met lichamelijke klachten. Wil jij meer grip krijgen op overgangsperikelen? In deze Masterclass gaan we hier dieper op in. Tevens komen er nog een aantal fysieke aspecten bij die onlosmakelijk verbonden zijn met overgangsklachten. Uit ervaring weet ik dat je meer in de hand hebt dan je zelf denkt.

 

 

Ja ik wil graag een kijkje nemen in deze Masterclass

Ja ik wil deze Masterclass. Stuur een mail naar  hormoonbalance@gmail.com. Geef aan dat je de Masterclass "Greep op de overgang" wilt en het wordt geregeld.

Nu € 39,90

Wanneer je hormonen niet in het gareel zijn uit zich dat op verschillende manieren. Je krijgt last van stemmingswisselingen, je voelt je de ene dag helemaal top terwijl je de volgende dag depri op de bank zit. Je voelt je opgejaagd door de hectiek van onze maatschappij, gewichtsverlies lijkt onmogelijk geworden en je libido zakt naar een nulpunt. Allemaal zaken waar je als vrouw nou niet vrolijk van wordt.

Ik deel al mijn kennis  en adviezen graag met jou. Als je kampt met overgangsklachten, hoop ik dat je er vandaag nog de nodige tips eruit kan halen die ervoor kunnen zorgen dat je je vandaag al beter voelt.

 

Meld je hier aan voor dit programma!

 

Hartelijke groet,

Wilma