23 november 2016

Mind-Walk

Je batterij weer opladen met
Mind-Walk

Wat is Mind-Walk? Mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Al wandelend gaan we voelen en ervaren. Met als doel de hectiek van het dagelijks leven een uurtje los te laten, door met aandacht en zonder oordelen stil te staan bij onszelf en onze omgeving. Dit doen we in de natuur en hierbij hebben we aandacht voor ons lichaam, ademhaling en zintuigen. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor alle conditieniveaus.

Waarom?

Als jij merkt dat je moeite hebt met ontspannen, omdat je de tijd niet neemt of gewoonweg niet weet hoe je moet ontspannen. Je ervaart dat je hoofd vaak te vol is. Of vind je het gewoon heerlijk om te wandelen in het bos? Dan is deze 8-weekse cursus zeker wat voor jou. Je volgt deze cursus online, in je eigen tijd wanneer het jou uitkomt. Je leert verschillende ontspanningstechnieken en ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km per keer.

Wil jij:

* Lekker wandelen?
* Fitter en energieker zijn?
* Heerlijk te ontspannen en genieten van de natuur?
* Minder stress in je hoofd waardoor je stemming verbeterd en je een goed gevoel krijgt?
* Aandacht voor ademhaling in de gezonde buitenlucht?

 

8-weekse online cursus  € 99,-

Kan jouw gezondheid wel een oppepper gebruiken en ga jij voor optimale gezondheid? Dan kun je deze cursus ook combineren met Fit & vitaal⁺.
Fit & vitaal⁺ is de 8-weekse online cursus Mind-Walk gecombineerd met het vitaliteitsprogramma “Fit en vitaal.
Wil je meer informatie over Fit & vitaal? Klik dan hier
Fit & vitaal⁺ €249,-

Meld je hier aan voor deze cursus!

Meer informatie over Powerwalk en Mindwalk vindt je ook op mijn andere website Wandel-vitaal.