19 januari 2021

Hormonen in balans, online programma

 

“Fit& vitaal”


Minder klachten, afvallen door een gezonde hormoonbalans, stress de baas en de juiste mindset voor blijvend succes

 

 

 

 

Voeding I Hormonen I Coaching

 

Fit & vitaal

 

Tijd is kostbaar.
Tijd komt namelijk nooit terug.
We krijgen ieder jaar, iedere week, iedere dag maar één keer.

Droom jij ook van een slanker lichaam en meer vitaliteit?

Droom niet je leven maar leef je droom

Herkenbaar?

Je leest veel over gezond eten en leven. Je wilt meer bewegen. Je leidt een druk leven en je wilt minder stress. Maar….op de één of andere manier weet je niet goed waar je beginnen moet en is het je niet gelukt om hier een blijvend succes van te maken. 

Je hebt last van stemmingswisselingen, je voelt je de ene dag helemaal top terwijl je de volgende dag depri op de bank zit. Je voelt je opgejaagd door de hectiek van onze maatschappij, gewichtsverlies lijkt onmogelijk geworden en je libido zakt naar een nulpunt. Allemaal zaken waar je als vrouw nou niet vrolijk van wordt.

Je hebt misschien al van alles geprobeerd, van diëten tot het slikken van ladingen supplementen maar het heeft niet geleid dat jij weer die energieke vrouw kunt zijn die bruist van energie en die lekker in haar vel zit. Dit irriteert je. 

      Je bent moe, prikkelbaar en voelt je opgeblazen. Je sleept jezelf door de dag met koffie en suikerrijke snacks.

Je bent zo klaar met (honger)diëten en je bent toe aan een voedingspatroon waar je tot je 80e mee door één deur kan

Je baalt ervan dat je niet de dingen kunt doen die je zo graag wilt en het belemmert je in je dagelijkse doen.

      Het liefste wil je gezond eten, en dit goed kunnen combineren met een gezin maar dat ervaar je als lastig, dus schuif je je plan opzij. Dit frustreert je.

Je hormonen leiden bijna letterlijk een eigen leven

 

Jolande: “Voel me na heeeel veel jaren weer energievol en eet superlekker”

Ik heb al veel uitgeprobeerd om fit te worden ( chronische Lyme en fibromialgie) en het was het allemaal net niet. Toch maar weer iets anders proberen en zo kwam ik bij Wilma terecht. Ben nu 5 weken bezig met het programma fit en vitaal en er gaat een wereld voor mij open. Voel me na heeeeel veel jaren weer energievol en eet nog eens super lekker. Ook mochten er wel wat kilootjes af ( wat niet het hoofddoel was) en dat gaat vanzelf. Wilma kan het goed uitleggen en heeft veel kennis in huis.

 

Het ligt niet aan jou dat het zo moeilijk is

Om je voedingspatroon te veranderen is niet alleen wilskracht nodig. Dit werkt slechts tijdelijk. Het is belangrijk om nieuwe gewoontes aan te leren. Gewoontes die makkelijk in je levensstijl passen, zodat je oude gewoontes vanzelf afzwakken en zullen verdwijnen.

Verwacht daarom ook niet dat alles in één keer lukt. Oefening baart kunst. Als je nog nooit een lekke band van je auto hebt verwisseld zal dat de eerste keer best lastig zijn. Het geeft je misschien de nodige stress en het kost tijd en energie om het karwei goed uit te voeren. Als je het echter 3 keer per week zou doen wordt het vanzelf een fluitje van een cent. Zo is het ook met nieuwe gewoontes.

Het zijn je hormonen die je ’s avonds naar de koelkast doen lopen of je aan een zak chips helpen. Je hormonen bepalen of je vet opslaat en waar je dit op slaat. Zodra het lichaam van binnen optimaal wordt gevoed zal dit merkbaar zijn aan de buitenkant. Je verliest overtollig gewicht, krijgt meer energie, een betere huid etcetera.

Veel huidige diëten, trainingsmethoden en leefstijladviezen brengen jouw hormonen uit balans! Stofwisseling, insuline, cortisol en oestrogeen zijn hormonen die gegarandeerd voor problemen zorgen bij veel populaire diëten en leefstijladviezen. Vanuit mijn kennis kan ik jou precies vertellen WAT jouw helpt, HOE je dit aanpakt, en nog belangrijker: WAAROM  je juist wel het één moet doen en niet het ander. Zo wordt de oorzaak aangepakt.

 

Ik kreeg veel meer energie en mijn migraine is na 20 jaar nooit meer teruggekomen

De kracht van hormonen

Je gewicht, humeur, slaap, libido: ze bepalen alles!

Veel mensen leggen geen verband tussen klachten die ze hebben en hun hormonen. Bij vrijwel alle gezondheidsklachten, ziektes en verouderingsverschijnselen spelen hormonen een rol. Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Hormonen zijn daarmee echte verkeersregelaars die in feite alles bepalen. Ze zijn echter zeer gevoelig voor omgevingsfactoren.  Door verkeerde voeding, te weinig/verkeerde beweging en te veel stress kan je hormoonhuishouding snel ontregelt raken.

Je zal zien dat wanneer je de juiste voeding tot je neemt, je veel minder suikerdips hebt, meer energie door de hele dag heen, je darmen veel rustiger worden en er veel meer rust over je lichaam komt. Immers je darmen die slecht voedsel voor hun kiezen krijgen geven signalen af naar de hersenen. Het lichaam heeft nog niet genoeg gegeten, dus honger. Dat gevoel van niet happy zijn, slecht slapen en de hang naar zoet is typisch iets van een lichaam dat uit balans is. Vaak wordt er gekeken naar hoe kom ik het makkelijkst van de klacht af maar juist door te kijken naar waarom je lichaam zeurt om zoetigheid en geen zin heeft in beweging pak je je klachten pas echt aan om er blijvend vanaf te komen. 

Hormonen worden in de lever afgebroken. Wanneer de lever dit niet of onvoldoende lukt (hier heeft de lever wel de juiste voedingsmiddelen voor nodig) blijven hormonen in het lichaam rondhangen en stapelen zich op. Dit geeft klachten, al zal je niet meteen herkennen dat dit met je hormoonhuishouding te maken heeft. In je darmen worden stofjes gemaakt die zijn uitwerking in de hersenen hebben. Stofjes die jouw happy maken en een tevreden gevoel geven. Maar ook stofjes die jou aanzetten tot actie. Mocht je je afvragen waarom er niets uit je vingers komt dan begint je het nu misschien een beetje te dagen. Ja het zijn je hormonen die uit balans zijn doordat ze niet de juiste voeding, teveel stress of verkeerde beweging op hun bord krijgen. 


Franciska: “Heb veel meer energie en minder last van vrouwelijke ongemakken”

Ik dacht dat ik al veel van voeding wist maar ik heb toch nog veel nieuwe informatie en adviezen van Wilma mogen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ik ben mij nu veel meer bewust van goede voeding en wat dit met je lijf doet. Heb nu meer energie en minder last van allerlei vrouwelijke ongemakken. Ik heb zeker nog wel zwakke momenten maar ik pak daarna heel makkelijk de draad weer op. De voorgeschreven menu’s zijn eenvoudig te maken en boodschappenlijstjes zijn overzichtelijk en je hoeft geen aparte dingen in huis te halen. Ik voel mij echt veel beter ! Bedankt Wilma !

Voeding
Hormonen en voeding
hormonen
afvallen zonder dieet
Gedrag

Leer hoe je in 10 weken tijd:

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Eindelijk je gezonde gewicht bereikt zonder daarbij op dieet te gaan

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Je nooit meer gefrustreerd raakt over wat gezonde voeding voor je is 

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Je regelmatig complimenten krijgt hoe goed je eruit ziet

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Bruist van energie en zo in staat bent om juist die dingen te doen om je dromen te verwezenlijken

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Je hormonen voor je laten werken, zodat je kunt afrekenen van vage klachten en een opgejaagd gevoel

Green check mark icon. Tick symbol in green color, vector illustration.

Je gezondheid een enorme boost geven, je immuunsysteem versterken en je zo energiek en vitaal voelen dat je nooit meer anders wilt

Hoe zou jou leven eruit zien als je weer blij bent met je jezelf, bruist van energie, rust in je hoofd en weer genieten waar je zo naar verlangt. 

Dit is ook voor jou weggelegd!

Op dieet om af te vallen, het werkt. Maar niet voor blijvend succes. Dit vraagt om een andere aanpak!

Waarom mijn werkwijze zo succesvol is

Met mijn programma “Fit & vitaal” wordt er aan alle knoppen van het hormoonsysteem gedraaid. We kiezen voor 3 volwaardige maaltijden zonder tussendoortjes, laten alle snelle koolhydraten staan en deze worden vervangen door soorten die het bloedsuiker niet verstoren. We trekken in een paar weken ons bloedsuiker omlaag. Een voorwaarde om gewichtsverlies te realiseren. 

Groente is het toverwoord en dit heeft op meerdere vlakken van je hormoonhuishouding effect. Met behulp van voeding verminderen we ontstekingen en brengen we het lichaam tot rust: dat geeft veel meer energie en minder klachten. We gaan geen hongerlijden doordat we voldoende eiwitten, vetten en vezels binnenkrijgen. Daarmee krijgt ons lichaam de juiste voedingsstoffen binnen wat nodig is om in balans te komen. 

Oestrogeen, insuline en cortisol zijn de hormonen waar het maar al te vaak misgaat, het resultaat: vrouwenkwaaltjes.  Ik geef je de sleutel om hier succesvol afscheid van te nemen.

Stresshormonen gooien je hele hormoonhuishouding op zijn kop en samen met de mental coaching die ik je biedt, kan jij de stappen maken die nodig zijn  om zo het beste uit jezelf te halen. Ik vind het belangrijk dat je gaat begrijpen hoe je systeem werkt en dat je leert waarom het bij jou gaat zoals het gaat. Als je dat begrijpt is het veel makkelijker om vanuit een vrije wil te kiezen voor een andere aanpak. 

                                       

Jessica: “Eindelijk een methode die wel werkt; 10 kilo lichter en stukken minder migraine”

Het programma was echt super. De informatie wordt in makkelijke taal goed uitgelegd en is makkelijk te begrijpen.
      Ik leerde eindelijk waar mijn klachten door kwamen en afvallen lukte ineens wel.
De coaching opdrachten waren echt een eyeopener. Lekkere recepten, ik ben bijna 10 kilo afgevallen en blijf al geruime tijd stabiel. 

5 jaar ervaring in één programma

‘Fit & vitaal’ is een online programma wat je volgt in je eigen tijd en tempo wanneer het jou uitkomt. In 10 lesmodules ga je leren wat gezondere voedingskeuzes zijn, waarom afvallen tot op heden niet geleid heeft tot een blijvend succes en wat de invloed van hormonen is als het gaat om je gezondheid en vitaliteit en klachten. We gaan geen calorieën en koolhydraten tellen en ook niet neurotisch ons voedsel afwegen. Je ontvangt elke week mail van mij met daarin iedere week een lesmodule, weekmenu en boodschappenlijstje. Zo blijft het overzichtelijk en direct toepasbaar. Het programma volg je in je eigen tempo en daarmee integreer jij nieuwe gewoontes die nodig zijn om zo ook echt je resultaat te zullen halen. De modules zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en zorgen ervoor dat jij je doel bereikt. Ik laat je niet aanmodderen want we gaan voor blijvend succes!

 

Voor wie is dit programma?

Voor elke vrouw die haar hormonen in balans wil krijgen, meer energie wil, beter in haar vel wil komen en haar klachten wil verminderen….van menstruatie tot de overgang, overgewicht, energiegebrek, spijsverteringsklachten, burn-out tot blijvend succes.

Hormonen en voeding


Wat je krijgt                                                                                       Waarom het Fit & vitaal programma

 

10 lesmodules over voeding, coaching, stress, afvallen en hormonen                                                   ⇒ 5 tot 10 kilo afslanken in 10 weken

E-book met heerlijke recepten                                                                                                                        Binnen 4 weken gezonder en meer energie

10 uitgewerkte weekmenu’s  + boodschappenlijstjes                                                                                 ⇒  Een bewezen methode            

  Tussentijds e-mail ondersteuning                                                                                                                  al ruim 100+ tevreden klanten

 

 

Gun jezelf die energieke en sprankelende vrouw te worden waar je zo naar verlangt

Afvallen zonder dieet door een gezonde hormoonbalans. Een einde aan misschien wel jaren tobben met je gezondheid. De strijdbijl begraven en leren hoe je gezonde voeding kan inzetten om hormonaal weer in balans te komen. Je bent toe aan rust in je hoofd en verlangt naar een ontspannen manier van leven waarbij je geen gebruik meer hoeft te maken van je wilskracht.  Je hebt het al zo vaak geprobeerd maar het is je tot nu toe niet gelukt. 

 Laat je hormonen voor je werken want van je hormonen win je het nooit!

Wil je nu direct aan de slag om van jouw klachten af te komen? Wil je iets anders dat echt resultaat oplevert?
 Meld je dan nu direct aan voor dit unieke programma.

Jouw investering in dit mooie programma

159 euro (incl BTW)

 

Berline: “Wat heeft mij dit veel gebracht”

Een aantal maanden ben ik bezig, en wat heeft het mij al veel gebracht, veel informaties gekregen, veel gehoord, gelezen en het belangrijkste voor mij, de migraines zijn zoveel minder! Inclusief overgangs klachten, en langzaam val ik iets af..hier een “blij -ei “ Soms gaat het ook wel eens mis, maar kan dan gelukkig de draad zo weer oppakken!
Bedankt!

 

Veelgestelde vragen online coaching

Hoe lang duurt dit?
Het programma duurt 10 weken. Dus in principe kun je met 3 maanden klaar zijn. Echter, er zit geen verval limiet op het programma dus neem de tijd die jij nodig bent. Als het je bijvoorbeeld veel energie kost om je voedingspatroon aan te passen, kan je het stapje voor stapje doen. Net wat jij nodig bent om nieuwe dingen te integreren in je dagelijkse leven.
Ik heb het al zo druk. Kan ik dit wel combineren met mijn werk en gezin?

Ja, heel makkelijk zelfs omdat alles online is en je het in je eigen tijd en tempo volgt. Het programma is opgedeeld in 10 modules. Iedere week ontvang je een module. Zo houdt je het overzichtelijk en wordt je niet overspoeld met informatie in één keer. Je hoeft niet apart te koken, de recepten zijn geschikt voor het hele gezin. Dus geen ingewikkelde toestanden.

Is dit programma geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als:

 • Als je wilt afrekenen met vage klachten die samenhangen met je hormoonhuishouding, meer energie wilt en beter in je vel wil komen.
 • Je op zoek bent naar een voedingspatroon waar je tot je 80ste mee door één deur kan zonder dagelijks calorieën te tellen, koolhydraten bij te houden of voedsel af te wegen.
 • Je wilt afvallen en wilt begrijpen waarom je doet wat je doet. De juiste kennis is een voorwaarde om tot blijvend succes te komen.
 • Als je bereid bent om actief met de adviezen aan de slag te gaan.
 • Je het prettig vindt om online aan de slag te gaan in je eigen tijd en tempo. Eventueel kan je coaching bij dit programma krijgen zodat je niet alles op eigen houtje te doen.

 

Voor wie is dit niet geschikt?

Dit programma is NIET geschikt voor jou als:

 • Je niet actief aan de slag wilt gaan
 • Je geen verantwoordelijkheid neemt
 • je liever een pil neemt voor je klachten ipv naar de oorzaak te kijken
 • je van mening bent dat als het niet lukt, het altijd aan de omstandigheden ligt maar nooit aan jezelf.
 • je wel verandering wilt maar geen zin hebt om daar iets voor te doen of voor te laten.
 • een online programma niets voor jou is.
Welk resultaat mag ik verwachten?

Als je je openstelt voor alle informatie en hier actief mee aan de slag gaat dan:

 • zal je merken dan je na een paar weken geen behoefte meer hebt aan tussendoortjes
 • je energiedips verleden tijd zijn
 • je meer energie verdeeld over de hele dag hebt
 • je darmen veel rustiger worden en minder opgeblazen gevoel in je buik.
 • je zal afvallen zonder dan dit dan een strijd wordt. Immers het is geen dieet maar een verandering van levensstijl waarbij lekker eten een voorwaarde is om dit vol te houden.
 • je veel beter gaat slapen
 • inzicht krijgt in je intrinsieke motivatie en gedrag, waardoor terugvallen in oud gedrag minder snel voorkomt.
 • je eindelijk gaat snappen waarom je kiest voor de (voedings)keuzes die je maakt omdat je in dit programma gaat leren wat dit je oplevert.