19 januari 2021

Online coaching

 

 

Fit & vitaal

Online vitaliteitsprogramma

 

 

Ik coach je naar een gezonde relatie met eten, hoe  je stress de baas kunt zijn en de juiste mindset creëert voor een blijvend succes.

 

 

 

Voeding I Hormonen I Mindset

 

 

Tijd is kostbaar.
Tijd komt namelijk nooit terug.
We krijgen ieder jaar, iedere week, iedere dag maar één keer.

Droom jij ook van een slanker lichaam en meer vitaliteit?

Droom niet je leven maar leef je droom

Je leest veel over gezond eten en leven. Je wilt meer bewegen. Je leidt een druk leven en je wilt minder stress. Maar….op de één of andere manier weet je niet goed waar je beginnen moet en is het je niet gelukt om hier een blijvend succes van te maken. 

Om je voedingspatroon te veranderen is niet alleen wilskracht nodig. Dit werkt slechts tijdelijk. Het is belangrijk om nieuwe gewoontes aan te leren. Gewoontes die makkelijk in je levensstijl passen, zodat je oude gewoontes vanzelf afzwakken en zullen verdwijnen.

Verwacht daarom ook niet dat alles in één keer lukt. Oefening baart kunst. Als je nog nooit een lekke band van je auto hebt verwisseld zal dat de eerste keer best lastig zijn. Het geeft je misschien de nodige stress en het kost tijd en energie om het karwei goed uit te voeren. Als je het echter 3 keer per week zou doen wordt het vanzelf een fluitje van een cent. Zo is het ook met nieuwe gewoontes.

Het zijn je hormonen die je ’s avonds naar de koelkast doen lopen of je aan een zak chips helpen. Je hormonen bepalen of je vet opslaat en waar je dit op slaat. Zodra het lichaam van binnen optimaal wordt gevoed zal dit merkbaar zijn aan de buitenkant. Je verliest overtollig gewicht, krijgt meer energie, een betere huid etcetera.

 

Verander je voeding, verander je hormonen, verander je gezondheid

Hoe zou je het vinden?


       
Eindelijk je gezonde gewicht bereikt zonder daarbij op dieet te gaan?

Je nooit meer gefrustreerd raakt over wat gezonde voeding voor je is? 

Je regelmatig complimenten krijgt hoe goed je eruit ziet?

Bruist van energie en zo in staat bent om juist die dingen te doen om je dromen te verwezenlijken?

Je hormonen voor je laten werken, zodat je kunt afrekenen van vage klachten en een opgejaagd gevoel?

Je gezondheid een enorme boost geven, je immuunsysteem versterken en je zo energiek en vitaal voelen dat je nooit meer anders wilt?

 

Klinkt je dat niet als muziek in de oren?

Voeding
hormonen
Mindset

Op dieet om af te vallen, het werkt. Maar niet voor blijvend succes. Dit vraagt om een andere aanpak!

Een cadeau aan jezelf

Gezond afvallen zonder dieet. Een einde aan misschien wel jaren tobben met je gezondheid. De strijdbijl begraven en leren hoe je een gezonde relatie krijgt met eten. Je bent toe aan rust in je hoofd en verlangt naar een ontspannen manier van leven waarbij je geen gebruik meer hoeft te maken van je wilskracht. Vastgeroeste patronen, overtuigingen en gedachtes mogen plaatsmaken voor nieuwe nieuwe patronen, overtuigingen en gedachtes. Je hebt het al zo vaak geprobeerd maar je weet dat het niet op eigen kracht lukt. 

Maak een einde aan de jarenlange strijd met eten en gun je jezelf dit prachtige cadeau. Ik coach je niet alleen  om je doel te bereiken, maar je ook om je alle tools te geven waarmee jij zelf de regie in handen krijgt. Dat je volledig het leiderschap over jouw gezonde relatie met eten en jezelf hebt. 

‘Fit & vitaal’ is een online programma wat je doorloopt  in 10 weken. Ik ga je leren wat gezondere voedingskeuzes zijn, waarom afvallen tot op heden niet geleid heeft tot een blijvend succes en wat de invloed van hormonen is als het gaat om je gezondheid en vitaliteit. Je ontvangt elke week mail van mij met daarin iedere week een lesmodule, weekmenu en boodschappenlijstje. Zo blijft het overzichtelijk en direct toepasbaar. De modules zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en zorgen ervoor dat jij je doel bereikt. Ik laat je niet aanmodderen want we gaan voor blijvend succes!  

“Fit & vitaal” is een vitaliteits programma dat bijdraagt aan:

  • Meer energie
  • Verlies overtollige kilo’s
  • Minder vage lichamelijke klachten
  • Mindset voor blijvend succes

Fit & vitaal € 159,-
Dit programma kan gecombineerd worden met 1 op 1 coaching voor meer stok achter de deur

Ben je er klaar voor? 

Fit & vitaal

 

 

onlinepakket met 10 lesmodules over voeding, coaching, stress, afvallen en hormonen 

 

E-book met heerlijke recepten

 

volledig uitgewerkte weekmenu’s

 

kant en klare boodschappenlijstjes

 

Tussentijds e-mail ondersteuning