24 mei 2021

Over mij

Welkom op de website van Praktijk Hormoonbalans

Fit en vitaal blijven is vandaag de dag een enorme uitdaging. We leven in een obesogene omgeving en een jachtige maatschappij. Hoezeer we ons ook bewust zijn van de nadelige effecten hiervan, gaat het soms niet altijd zoals we graag zouden willen. We ontwikkelen klachten en krijgen minder energie. Hierdoor liggen overgewicht en welvaartsziekten op de loer. Vaak ligt de oorzaak hiervan in een verkeerd voedingspatroon en/of leefstijl.

Mijn naam is Wilma Huisman en ik ben
erkend Trainer Hormoonfactor, voeding en
detoxcoach. Naast mijn werkzaamheden in de
praktijk verzorg ik Powerwalk- en Mindwalk
trainingen. Voel je vrij om een kijkje te nemen
op mijn andere website www.wandel-vitaal.nl 
voor meer informatie in mijn werkzaamheden.

Toen ik enkele jaren geleden te maken kreeg met allerlei vervelende gezondheidskwalen te weten: melanoom, endometriose, hormonale migraine, spijsverteringsklachten, chronische blaasontstekingen en een hoop toxiciteit ben ik mij gaan verdiepen in hormonen, gezonde voeding en detoxen.

Al snel kwam ik uit op de Hormoonfactor. Door  mijn voeding en levensstijl aan te passen merkte ik dat dit van grote invloed was op mijn lichaam. Na slechts enkele weken  kwamen mijn hormonen als vanzelf weer in balans en verdwenen veel vage klachten. Nooit gedacht dat ik met mijn leefstijl zoveel kon beïnvloeden. Want als slechts enkele weken verbluffende resultaten geeft, wat mag een half jaar of een heel jaar wel niet met me doen. Dit heeft mij enorm geïnspireerd om me hier verder in te verdiepen onder het motto: dit moeten meer mensen weten. Ik ben hierdoor de volgende opleidingen gaan doen:

Trainer Hormoonfactor (HBO)
Voedingsdeskundige (HBO)
Mental coach (HBO)
Medische basiskennis  (HBO)
Orthomoleculaire voeding
Intermittend fasting- specialisatie
Stress en burn-out specialist
Detoxcoach
Powerwalktrainer
Mindwalk trainer

Mijn praktijk in IJsselmuiden met als doel leefstijl coaching heb ik als missie jou te mogen begeleiden naar een gezonder en slanker lichaam. Samen kunnen we kijken welke aanpassingen er nodig zijn en daar waar nodig oude gewoontes te veranderen. Voel je vrij om  contact met me op te nemen om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.