24 mei 2021

Over mij

Dit verhaal gaat over mij. Maar ook over jou. Want de kans is groot dat jij net als ik, via internet op zoek bent gegaan naar de oplossing voor je klachten.
Je voelt je al tijden niet fit, je ervaart misschien klachten en bent op zoek naar mogelijke antwoorden die je van je klachten afhelpen.

Je hebt misschien al van alles geprobeerd en het heeft je niet gebracht wat je hoopte. Je huisarts kan je klachten ook niet verklaren.
En zo ben je het internet op gegaan en kwam je op mijn website terecht. Je vraagt je misschien af: wat maakt, dat deze aanpak wel de sleutel tot succes
kan zijn?

Ik weet dat veel vrouwen niet weten hoe hun voeding en leefstijl invloed heeft op hun hormoonhuishouding, vitaliteit en gewicht.
Dat het een wereld van verschil kan maken in je energieniveau als je kleine aanpassingen doet als je maar weet aan welke knopjes je moet draaien.

 

Ik herken dat gevoel

Ik ben Wilma Huisman, gezondheidscoach en ooit stond ik daar waar jij nu ook staat. Ik verlangde naar balans in mijn systeem, zonder daarbij op dieet te gaan. Al jaren gingen mijn hormonen en ik niet samen door één deur. Ik werd al jaren gekweld door gezondheidskwalen zoals: endometriose, hormonale migraine, vermoeidheid, chronische blaasontstekingen en leek het wel of ik dat buikvet geadopteerd had om er nooit meer afscheid van te hoeven nemen.

De vitale vrouw

En zo ging ik op internet zoeken. Iemand die wist waar mijn problemen mogelijk verband mee hielden. Tot ik op een artikel stuitte van de Hormoonfactor waarbij ik bijna letterlijk van mijn stoel viel. Ik dacht: die weet er meer van! Dit is wat ik zoek en ben me gaan verdiepen in deze formule

Als ik het kan, kan jij het ook

Stap voor stap ben ik mijn voeding en levensstijl gaan aanpassen volgens deze formule. Dat was best even schakelen. Van nature geen keukenprinses. Veel producten waar ik totaal geen kennis van had. Stapje voor stapje en in mijn eigen tempo bracht ik veranderingen aan. Ik merkte dat dit van grote invloed was op mijn lichaam. Na slechts enkele weken kwamen mijn hormonen als vanzelf weer in balans en verdwenen veel vage klachten. Nooit gedacht dat ik met mijn leefstijl zoveel kon beïnvloeden. Want als slechts enkele weken verbluffende resultaten geeft, wat mag een half jaar of een heel jaar wel niet met me doen. Dit heeft mij enorm geïnspireerd om me hier verder in te verdiepen onder het motto: dit moeten meer mensen weten.

Hierdoor ben ik in 2015 mij gaan specialiseren in hormonen, gezonde voeding en detoxen. De kennis die ik tijdens mijn opleiding trainer Hormoonfactor mocht opdoen is voor mij van grote waarde geweest. Ik ontdekte het samenspel van hormonen en je levensstijl. Hoe je door aan de juiste knopjes te draaien wel tot resultaten komt.

Naast mijn expertise als hormoonexpert ben ik voedingsdeskundige, zowel regulier als orthomoleculair. Werk ik als Mental coach aan jouw mindset en verzorg ik powerwalk trainingen in mijn woonplaats. Omdat ik, misschien net jij, de uitdagingen van het drukke leven lastig vindt bied ik een online Mind-walk cursus voor de juiste balans tussen Mind Full of Mindful

Mijn kennis gun ik jou ook

De vragen waar ik destijds mee rond liep en me nog dikwijls afvraag: waarom is mij dit nooit eerder verteld, wil ik jou niet ontnemen.

Nu zoveel jaar later en vele opleidingen verder heb ik als missie jou te mogen begeleiden naar een gezonder en slanker lichaam.
Ik deel graag mijn kennis en adviezen met jou, zodat jou de ellende bespaart blijft die ik achter de rug heb. 

Als je wilt kan je al checken hoe het met jouw hormoonbalans is gesteld. Doe daarvoor de gratis test ‘je hormonen in het gareel’

Of meldt je aan voor het programma Fit & vitaal Ik kijk er naar uit om je de sleutel te geven om weer die fitte en vitale vrouw te worden
waar je zo graag naar verlangt.