22 januari 2019

Powerwalking

Wat is powerwalking?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!

Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur.

Voor wie geschikt?

Wandelen kan (bijna) iedereen. Power Walken is geschikt voor iedereen en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

powerwalking verandert je levenswijze

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Neem nu de beslissing om op een leuke, gezellige en verantwoordelijke manier aan je gezondheid te werken en meld je direct aan bij www.powerwalkingclub.com locatie Kampen(IJsselmuiden) of via het contactformulier hier op de site.

Wanneer vinden de lessen plaats?

Maandag om 19.30 uur

Woensdag om 9.00 uur

Vrijdag om 9.00 uur

Starten en verzamelen bij station Kampen, bij de trap. Stationsplein 1

All it takes is a first step!

Tarieven

onbeperkt € 30,- per maand opzegbaar
1 x per week € 20,- per maand opzegbaar
10 rittenkaart (4 maanden geldig) € 65,-

Een proefles is altijd gratis Bekijk het onderstaande filmpje over powerwalking. Aanmelden kan
via www.powerwalkingclubkampen.nl of mail naar info@powerwalkingclubkampen.nl of via het contactformulier op deze site.