22 januari 2019

Powerwalking

Wat is powerwalking?

Power Walking is lopen in een stevig tempo. De spierversterkende oefeningen, die tussendoor worden gedaan zorgen ervoor dat je meer vet verbrandt en een strakker figuur krijgt.
Power Walking is geen hardlopen. Uit  testen is gebleken dat mensen die Power Walking doen evenveel calorieën verbruiken als mensen die hardlopen op een normaal tempo. De resultaten zijn verbluffend!
Het gemiddelde calorie verbruik met Power Walking kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Powerwalking is geschikt voor iedereen
en voor alle leeftijden. Door deze natuurlijke vorm van bewegen, met weinig weerstand, is de kans op blessures nagenoeg nihil.

Waarom powerwalking?

Je werkt aan je gezondheid en hebt plezier, hierdoor is het makkelijk vol te houden en wordt het niet saai. Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wandelen en niet iedereen kan 20 kilo tillen maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van deze zeer effectieve bewegingsvorm en kan iedereen zijn of haar doelstelling laten bereiken. Dit kan zijn afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen, diabetes type 2 verlagen, of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

Wanneer vinden de lessen plaats?

Maandag om 19.30 uur

Woensdag om 9.00 uur

Vrijdag om 9.00 uur

Starten en verzamelen bij station Kampen, bij de trap. Stationsplein 1

Een training duurt 60 minuten. Hiervan is het streven om 50 minuten stevig te wandelen. Tussentijds worden er oefeningen gedaan. We starten met een warming-up en sluiten af met een cooling down.

Voor een powerwalktraining hoef je je niet aan of af te melden. Ik ben er altijd. Met powerwalking ben je dus nooit alleen. Wanneer je kiest voor een abonnement voor 1 x per week of een strippenkaart ben je dus vrij om te komen wanneer het je schikt in de week. Zeker wanneer je wisselende diensten hebt in je werk is dit zeer praktisch. Wanneer je kiest voor een abonnement voor onbeperkt ben je elke les die wordt aangeboden welkom.   

Trainingen gaat altijd door ook in de wintermaanden, behalve bij extreme weersomstandigheden en op feestdagen. Het kan voorkomen dat trainingen niet doorgaan in de schoolvakanties. Hiervan wordt u op tijd op de hoogte gesteld via de Whats-App van de groep.

Powerwalking doen we in sportkleding. Zorg daarom voor makkelijk zittende kleding (geen spijkerbroek) en sport-schoenen. In de wintermaanden wordt er voor verlichting gezorgd. Het staat je uiteraard vrij om een veiligheidshesje te dragen wanneer je dit wenselijk vindt.

Tarieven

onbeperkt € 30,- per maand opzegbaar
1 x per week € 20,- per maand opzegbaar
10 rittenkaart (4 maanden geldig) € 65,-

Alles zou veel beter lopen als we meer gingen lopen!

Wil jij :

* Een betere conditie krijgen en meer energie?
* Afvallen, en een betere gezondheid
* Minder stress en meer vitaliteit?
* Gezellig samen sporten in de buitenlucht?

Meld je dan snel aan voor een gratis proefles!

All it takes is a first step!

Wil je graag een keertje meedoen? Leuk!  Meld je dan aan via het onderstaande aanmeldformulier. Ik neem na ontvangst van de aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op. Een proefles is altijd gratis

.