10 januari 2021

Powerwalking

Powerwalken is trending en wordt ook wel het nieuwe joggen genoemd. Powerwalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert.

Waarom?

In beweging zijn is belangrijk!  Niet alleen om ons lichaam goed te laten functioneren maar ook geestelijk heeft bewegen in de buitenlucht zo zijn voordelen. Doordat je traint in groepsverband is het niet alleen gezellig maar is het ook veel makkelijker vol te houden doordat je elkaar stimuleert.

Ieder loopt op zijn of haar eigen tempo mee en de oefeningen zijn eenvoudig. Powerwalken is laagdrempelig en geschikt voor alle leeftijden

De voordelen

  • Omdat je in een krachtig tempo wandelt, verbetert je conditie snel.
  • Omdat je krachtoefeningen tussendoor doet, zal je meer vet verbranden
  • Afslanken doordat je in de vetverbranding traint.
  • Op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.
  • Meer zelfvertrouwen opbouwen
  • Een gezonder en fitter leven!

Wanneer vinden de lessen plaats?

Maandag om 19.30 uur

Woensdag om 19.30 uur

Vrijdag om 9.00 uur

Starten en verzamelen bij station Kampen, bij de trap. Stationsplein 1

Een training duurt 60 minuten. Hiervan is het streven om 50 minuten stevig te wandelen. Tussentijds worden er oefeningen gedaan. We starten met een warming-up en sluiten af met een cooling down.
Trainingen gaat altijd door ook in de wintermaanden, behalve bij extreme weersomstandigheden en op feestdagen. Het kan voorkomen dat trainingen niet doorgaan in de schoolvakanties. Hiervan wordt u op tijd op de hoogte gesteld.

Powerwalken doen we in sportkleding. Zorg daarom voor makkelijk zittende kleding (geen spijkerbroek) en sportschoenen. In de wintermaanden wordt er voor verlichting gezorgd. Het staat je uiteraard vrij om een veiligheidshesje te dragen wanneer je dit wenselijk vindt.

Tarieven

onbeperkt € 30,- per maand opzegbaar
1 x per week € 20,- per maand opzegbaar
10 rittenkaart (4 maanden geldig) € 65,-

Heb je als doel om wat kilo’s kwijt te raken, meer te bewegen en een gezondere leefstijl voor jezelf te creëren dan is Fit & vitaal⁺ iets voor jou! Powerwalk in combinatie met  Fit en vitaal is dé manier om je doel te bereiken en nog belangrijker: het resultaat te behouden!
Fit & vitaal⁺ is 3 maanden powerwalken gecombineerd met het vitaliteitsprogramma “Fit en vitaal.
Wil je meer informatie over Fit & vitaal? Klik dan hier
Fit & vitaal⁺ €249,-

Wil jij?

* Een betere conditie krijgen en meer energie?
* Afvallen, en een betere gezondheid
* Minder stress en meer vitaliteit?
* Gezellig samen sporten in de buitenlucht?

Meld je dan snel aan voor een gratis proefles!

Wil je graag een keertje meedoen? Leuk!  Meld je dan hier aan. Ik neem na ontvangst van de aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op. Meer informatie over Powerwalk en Mindwalk vindt je ook op mijn andere website
Wandel-vitaal.

Alles zou veel beter lopen als we meer gingen lopen!