30 november 2020

Reviews

Een aantal maanden ben ik bezig, en wat heeft het mij al veel gebracht, veel informaties gekregen, veel gehoord, gelezen en het belangrijkste voor mij, de migraines zijn zoveel minder! Inclusief overgangs klachten, en langzaam val ik iets af..hier een “blij -ei “ Soms gaat het ook wel eens mis, maar kan dan gelukkig de draad zo weer oppakken!
Bedankt!
Berlinde

Ik dacht dat ik al veel van voeding wist maar ik heb toch nog veel nieuwe informatie en adviezen van Wilma mogen ontvangen waar ik veel aan heb gehad. Ik ben mij nu veel meer bewust van goede voeding en wat dit met je lijf doet. Heb nu meer energie en minder last van allerlei vrouwelijke ongemakken. Ik heb zeker nog wel zwakke momenten maar ik pak daarna heel makkelijk de draad weer op. De voorgeschreven menu’s zijn eenvoudig te maken en boodschappenlijstjes zijn overzichtelijk en je hoeft geen aparte dingen in huis te halen. Ik voel mij echt veel beter ! Bedankt Wilma !
Francisca

Ik heb al veel uitgeprobeerd om fit te worden ( chronische Lyme en fibromialgie) en het was het allemaal net niet. Toch maar weer iets anders proberen en zo kwam ik bij Wilma terecht. Ben nu 5 weken bezig met het programma fit en vitaal en er gaat een wereld voor mij open. Voel me na heeeeel veel jaren weer energievol en eet nog eens super lekker. Ook mochten er wel wat kilootjes af ( wat niet het hoofddoel was) en dat gaat vanzelf. Wilma kan het goed uitleggen en heeft veel kennis in huis.
Jolande

de goede gesprekken. De valkuilen, de ingesleten gewoontes. Alles is bespreekbaar. Dat betekent niet dat alles ineens goed gaat, maar wel dat iemand met je meedenkt.
Gerda

Onder de fijne begeleiding van Wilma naar een gezonde leefstijl.
Iedere week lekkere recepten (voor het hele gezin).
Voel me veel energieker en ben de nodige kilo’s lichter.
Een aanrader!
Diana

Fijne begeleiding
Geduld en aandacht
Leerzaam (veel tips)
Je kan lekker jezelf zijn (niks is gek)
Wilma laat je ook lekker aan het denken zetten (als jezelf weer met een excuus kwam)
Ik heb na 10 weken mijn gewenste resultaat.
8 kg kwijt, veel meer energie!
Dit had ik zelf totaal niet verwacht!!
Ik ben trots op mezelf.. maar zonder Wilma was dit nooit gelukt !
Thanks!! Tot januari !!
Johanna

Prima ondersteuning bij nieuwe levensstijl. Ik voel me een gezonder en energieker mens.
Roelien

De afvalchallenge was voor mij om af te vallen en beter/fitter te worden. Door rugklachten ben ik mijn werk verloren en het thuis zitten deed geen goed aan mijn gewicht. Ik had geen streefgewicht zodat ik wel zou zien hoe het zou gaan. In tien weken ben ik ruim 10 kilo afgevallen en het ging eigenlijk heel makkelijk zonder me uit de naad te sporten en poeders, shakes of pillen te nemen. Alleen door anders te eten en bewust te worden wat dat met je doet. Wilma geeft goede uitleg en tips en de weekmenu’s met recepten geven een goed houvast. Ik ben erg blij met het resultaat en heb geen overgewicht meer en ik voel me veel fitter
Grietje


Ik was alweer een tijd bezig om door mijn ‘gewichtsplafond’ te geraken toen ik via Facebook op een bericht van Wilma stuitte. Het bericht trok mijn aandacht omdat ik net een aantal weken daarvoor met mijn huidige voedingscoach had gesproken over de invloed van hormonen. Mijn cyclus was door gebruik van de prikpil ontzettend verstoord en ik kan me niet heugen hoe lang ik al geen maandelijks feestje had gevierd

Ik trok de stoute schoenen aan en legde Wilma mijn hulpvraag voor: herstellen van mijn cyclus, mijn gewichtsplateau doorbreken of misschien zelfs afvallen? Ja hoor! Wilma kon iets voor mij betekenen. We maakten geheel vrijblijvend een eerste afspraak in haar prettige huiselijke praktijk en wat me daar is overkomen kan ik soms nog steeds niet bevatten..
Wilma is een warm, open en oprecht geïnteresseerd persoon, die middels haar rustige, vriendelijke manier van communiceren de informatie die ze nodig heeft kan verzamelen. Twijfelachtige kwaaltjes krijgen een warm welkom en worden net zo serieus genomen als de ‘grote kwalen’.

Dus, zit je daar heel prettig en gezellig je verhaal te doen in een heerlijke loungebank onder het genot van een glaasje water .. Als blijkt dat Wilma niet alleen uitnodigt tot het ongedwongen doen van je verhaal, maar dat ze ook over een berg aan kennis beschikt. ALLE maar werkelijk AL mijn grote en kleine kwaaltjes stonden in relatie met elkaar. Mijn mond heeft letterlijk open gestaan van verbazing. En Wilma blijft rustig, deelt haar kennis over de hormonen die mij zo in de weg zitten. Opnieuw doet ze vrijblijvend haar advies over wat ik zou kunnen aanpassen in mijn voedingsstijl. Ik voel geen verplichtingen, alleen maar ontzettend goed bedoelde raad.

Ik ga met een bomvolle hersenpan aan hormooninformatie naar huis en op de fiets ben ik even boos op mijn hormonen.
Als ik thuis kom zit er al een samenvatting van ons gesprek in mijn mailbox. Ik kan alles nog eens rustig nalezen en in de weken die daarop volgen is Wilma bereikbaar voor al mijn vragen. Ze legt me rustig nog 100 keer opnieuw uit waarom ik beter wel of niet bepaalde voedingsstoffen tot me kan nemen.

In ons evaluatiegesprek bespreken we onder dezelfde ongedwongen omstandigheden hoe het gaat. Hier en daar worden de adviezen aangepast en mijn ‘foutjes’ worden me vergeven. ‘Als je maar flink genoten hebt van die bakken chocola ’. Ja.. lang leve kerst, want daar gaat je planning qua eten. Dus nu gaan we er weer flink tegenaan! Maar na de eerste week was ik al door mijn gewichtsplateau en mijn menstruatie begint inmiddels weer ‘normaal’ te lijken. We zijn er nog niet, maar ik heb geloof in mezelf omdat ik geloof in Wilma: haar oneindige kennis, haar open en warme persoonlijkheid, haar ondersteuning en haar motivatie gaan mij en mijn hormonen helemaal in balans brengen. En daar wordt ik een stuk gezelliger van!
Jojanneke

Dat je met zulke simpele aanpassingen zulke grote veranderingen kunt creëren had ik nooit durven dromen
Ik heb een drukke baan en maak lange dagen. Hierdoor schieten mijn lunchpauzes er geregeld bij in. Na een lange dag werken had ik vaak geen zin meer om te sporten. De bank was ’s avonds mijn grote vriend. Toch baalde ik enorm van mijn groeiende buikomvang en de mate van energie die ik in mijn vrije tijd nog had. Ik kwam met Wilma in contact en zij inspireerde me met de hormoonfactor leefstijl. Ik dacht: zo moeilijk is het niet, ik kan het natuurlijk gewoon proberen en met succes.

Uit de hormonale analyse die ik van haar ontving bleek dat mijn cortisol veel te hoog was en mijn testosteron te laag. Ze ging met me aan de slag wat betreft mijn verstoorde werk/privé situatie. Ze leerde me omgaan met de stressmomenten die ik had. Ik paste mijn voeding aan en hierdoor kreeg ik al veel meer energie. Doordat ik heel gestrest door het leven ging adviseerde Wilma om eerst met mijn ademhaling aan de slag te gaan. Ik ben yoga gaan doen en ging meer wandelen.

Na drie maanden was het tijd voor de sportschool. Ik had door alle veranderingen inmiddels veel meer energie gekregen waardoor ik ook meer zin had om in mijn vrije tijd te bewegen. Krachttraining stond er op het programma. Door alle veranderingen smolt mijn buik weg en voelde me weer als herboren. Dat je met zulke simpele aanpassingen zulke grote veranderingen kunt creëren had ik nooit durven dromen. Ik sta veel relaxter in het leven en voel me stukken fitter. Bovendien ben ik ook nog eens flink wat kilo’s afgevallen.

De manier waarop Wilma binnen haar Praktijk Hormoonbalans te werk gaat heeft mij veel gebracht. Ik voelde me volledig in mijn waarde gelaten en Wilma was oprecht geïnteresseerd. Gepassioneerd als ze is heeft ze me aan het handje genomen en stap voor stap in mijn eigen tempo naar mijn doel gebracht. Iets wat me met andere methodes nooit was gelukt ging nu alsof het vanzelf ging. Dankbaar en blij dat Wilma mij naar een vitaler lichaam heeft geholpen
Henk