23 november 2016

Tarieven

TARIEVEN

Kennismakingsgesprek         15 min   –   gratis      per telefoon of in de praktijk

Consult gesprek                        30 min  –  €35,00

Uitleg trajecten/ zichtbaar en onzichtbaar

Zichtbaar zijn de gerekende uren voor de consulten. Onzichtbaar is al het voorbereidend werk, de persoonlijke analyse, het schrijven van E-books om trajecten zo betaalbaar mogelijk te houden, weekmenu’s maken en het mailverkeer tussen de consulten door. Elk traject bestaat uit een deel online en is uit te breiden met een aantal  consulten. Losse consulten worden vaak gekoppeld aan het starterspakket. Dit pakket verschaft u concrete informatie die u nodig heeft om de nodige aanpassingen te kunnen maken in uw levensstijl. Het starterspakket en losse consulten vormen dus samen een traject. Ieder traject dient vooraf te worden afgerekend. Indien een traject voortijdig wordt afgebroken, is dit de verantwoording van de cliënt.

Traject naar keuze                                       € 139,95
3 consulten van 30 minuten samen met het starterspakket (twv €39,95). Wat uw klacht ook is, zo kiest u voor een behandeling met een goede start. Dit is uit te breiden met meerdere losse consulten wanneer dit wenselijk is.

Programma’s

Fit en vitaal                                                        €  129,00         

Fit en vitaal  met coaching                        € 199,00

Masterclass “Beter slapen”                       € 19,90

Masterclass “Greep op de overgang”  € 39,90

Innerwave detoxkuur

Intensieve detoxkuur (3-5-7 daagse sapkuur  met klysma)                              €  179,95

Detoxkuur basis (3-5 of 7 daagse sapkuur zonder klysma)                                € 139,95

Betaling dient per betaalverzoek te worden voldaan. Bij afname van begeleidingspakketten wordt het gehele bedrag na het intake gesprek in rekening gebracht. Bij aanmelding voor online programma’s wordt er na aanmelding een betaalverzoek verstuurd. Na betaling ontvangt u het gewenste programma in uw mailbox.

Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren worden geannuleerd, anders wordt het behandeltarief in rekening gebracht. Alle vermelde bedragen zijn inclusief 21% BTW. Een factuur wordt u na betaling per mail toegestuurd.

Praktijk Hormoonbalans © copyright 2020.